Gemeente Gemeente Zonhoven

Huis van het Kind

Week van de opvoeding - Webinars

Van 16 tot 23 mei is het de 'Week van de Opvoeding'. Dit jaar is het thema 'opvoeden is geen (wed)strijd'. Door de huidige omstandigheden kunnen er jammer genoeg geen fysieke activiteiten doorgaan. Gelukkig hebben heel wat organisaties de krachten gebundeld en kan je deze maand heel wat interessante webinars volgen. Bekijk ze hier. 

WEBINARS

Spelplezier tijdens corona

Het Huis van het Kind stelt in deze coronatijden materiaal ter beschikking waarmee kinderen hun vrije tijd creatief kunnen invullen. Aan de kinderen die in kwetsbare omstandigheden leven, bieden we een knutselpakket aan dat aan huis geleverd wordt. Hiermee kunnen ze speelse momenten beleven.

SPELPLEZIER VOOR KINDEREN EN JONGEREN

Welkom in ons Huis van het Kind. Iedereen, van (aanstaande) ouders tot kinderen en jongvolwassenen (0-24 jaar), kan bij ons Huis terecht met grote of kleine vragen rond opvoeden en opgroeien. Hiervoor werken we samen met onze partners die je helpen met kinderopvang, gezondheidszorg, vrijetijdsaanbod, scholen, opvoedingsondersteuning, workshops en veel meer.  

Spring ook eens binnen in ons Huis op wielen, een originele retro caravan van 1958. Deze caravan kan je spotten op verschillende evenementen in de gemeente. We geven je dan graag meer informatie over ons Huis van het Kind en beantwoorden met veel plezier jouw vragen.