Gemeente Gemeente Zonhoven

Week van de opvoeding

Gepubliceerd op do 14 mei 2020
Van 16 tot 23 mei is het de 'Week van de Opvoeding'. Dit jaar is het thema 'opvoeden is geen (wed)strijd'. Heel wat organisaties hebben de krachten gebundeld om je deze maand heel wat interessante webinars aan te bieden.

Vind jij jezelf soms een ploetermama of bumpervader? Twijfel je wel eens aan je aanpak? Je bent niet alleen! Gelukkig zijn er organisaties zoals het Huis van het Kind en de Opvoedingswinkel in het leven geroepen. Ze staan paraat om ouders en opvoeders te ondersteunen met goede raad, de juiste boeken of gesprekken met een expert. Samen met een reeks andere organisaties richten ze van 16 tot 23 mei de ‘Week van de opvoeding’ in. Dit jaar is het thema 'opvoeden is geen (wed)strijd'.

Omdat er door de huidige omstandigheden jammer genoeg geen fysieke activiteiten kunnen doorgaan, biedt de Opvoedingswinkel deze maand een reeks leerrijke en interessante webinars aan om alle ouders en opvoeders extra te ondersteunen. Zo heb je o.a. webinars over omgaan met pesten, verveling tegengaan en rust brengen binnen het gezin.

Meer informatie en een overzicht van alle data en webinars kan je onderaan deze pagina terugvinden:

https://www.hasselt.be/nl/opvoedingswinkel