Gemeente Gemeente Zonhoven

Vind jouw nieuwe handelspand via bizLocator

Gepubliceerd op do 12 jul 2018
Start je met een nieuwe zaak of breid je uit naar een nieuwe regio? Of ben je op zoek naar een nieuwe locatie voor je onderneming? Dan hebben we goed nieuws. Sinds kort werkt de gemeente samen met bizLocator: een platform waar je heel eenvoudig beschikbare ondernemingspanden kan zoeken in Zonhoven.

bizLocator ondersteunt ondernemers in de zoektocht naar een passende locatie, in nauwe samenwerking met de dienst lokale economie van de gemeente Zonhoven, de makelaars en het Agentschap Innoveren & Ondernemen. Meer dan 180 aanbieders presenteren hun panden op deze website.

Voor de ondernemer is bizLocator dé online marktplaats om bedrijfsruimtes, -panden, kantoren, pop-ups of andere vormen van commerciële ruimtes op te zoeken en te vinden. In één oogopslag bekijk je het volledige aanbod in jouw gewenste regio. Ondernemers kunnen gratis contact opnemen met de aanbieder én met de gemeente voor al hun vragen.

Makelaars kunnen via bizLocator adverteren met hun nieuwe en unieke bedrijfslocaties. Zij kunnen de beschikbare panden gratis invoeren en publiceren op het platform en betalen enkel wanneer een geïnteresseerde ondernemer een reactie plaatst op een pand. Per reactie betaalt een makelaar € 5, met een maximum van € 25 per publicatie.

Vind hier jouw nieuwe handelspand.

Alle informatie vind je op www.bizlocator.be.