Gemeente Gemeente Zonhoven

Vacatures bij de brandweer - Opendeurdag politie en brandweer

Gepubliceerd op do 19 jul 2018
Hulpverleningszone Zuid-West Limburg is op zoek naar operationele brandweermannen/-vrouwen en een preventionist. Interesse? Solliciteer dan snel. Naar aanleiding van hun verhuis naar de nieuwe kazerne zetten zij samen met politiezone LRH op zondag 30 september hun deuren open.

Vacatures

Vrijwilliger bij de brandweer

Zet jij jezelf graag in voor het welzijn en de veiligheid van onze burgers? Werk jij graag in teamverband en woon je op maximum 4 kilometer of 8 minuten van een van onze brandweerposten?

Solliciteer dan voor 5 november voor een functie als brandweervrijwilliger in één van onze brandweerposten in Beringen, Borgloon, Herk-de-Stad, Heusden-Zolder, Sint Truiden, Tessenderlo of Tongeren.

Meer info

 

Preventionist 

Dat is een bediende met ervaring in de bouwsector en kennis van brandveiligheid die bouwheren, architecten, en studiebureaus advies geeft inzake brandveiligheid.

Solliciteren kan tot en met 31 augustus 2018.

Meer info

Opendeurdag

Enkele maanden geleden verhuisden de politie Limburg Regio Hoofdstad en de Hulpverleningszone Zuid-West Limburg naar de splinternieuwe veiligheidssite ‘Campus H’ in de Zwarte-Brugstraat in Hasselt. Wil jij graag eens een kijkje komen nemen in de nieuwe gebouwen van de politie en de brandweer? Noteer dan zondag 30 september in je agenda! Van 10 uur tot 17 uur kan je op Campus H terecht voor een bezoek aan de twee gebouwen en allerlei leuke randactiviteiten:

  • Zo geven de politiehonden van LRH de hele dag door demonstraties en kan je het effect van een verkeersongeval ervaren in een tuimelwagen.
  • Voor de jongste bezoekers is er een springkasteel en kindergrime voorzien.