Gemeente Gemeente Zonhoven

Toegankelijkheid vaccinatiecentrum

Met de auto 

Adres vaccinatiecentrum

Grenslandhallensite/ Ethias Arena/ Park H
Gouverneur Verwilghensingel 70
3500 Hasselt

Er is voldoende gratis parking voorzien. Er zijn ook parkeerplaatsen voor personen met een handicap. Deze plaatsen bevinden zich dicht bij de in- en uitgang van het vaccinatiecentrum. Volg ter plaatse de pijlen.

Met de fiets

Dankzij extra signalisatie vind je als fietser makkelijk je weg naar het vaccinatiecentrum. De kortste fietsroute is aangegeven vanaf de Kempische Steenweg. Er is een gratis fietsenstalling aan de ingang. De fietsenstalling is niet bewaakt, doe je fiets dus zeker op slot.  

Met het openbaar vervoer 

  • Met de bus neem je de lijn 22 of 23 vanuit het centrum of lijn 52 vanuit Terdonk en Halveweg. Via de routeplanner van De Lijn kan je je busreis in detail plannen. De dichtstbijzijnde bushalte aan het vaccinatiecentrum is de halte 'Provinciehuis Hasselt'.

Voor minder mobiele mensen wordt deze halte afgeraden wegens huidige wegenwerken. Je neemt dan beter de bus tot aan het station van Hasselt om vervolgens met de gratis pendeldienst naar het vaccinatiecentrum te rijden.

  • Reizen met de trein is gratis op vertoon van je vaccinatieticket en de bevestiging van je afspraak. Dit geldt voor zowel de eerste als de tweede prik. 
Vaccinatiependel 

Tijdens de openingsuren van het vaccinatiecentrum rijdt er om het half uur een gratis vaccinatiependel tussen het station van Hasselt, het Kolonel Dusartplein en de ingang van het vaccinatiecentrum.

Je herkent de halte aan het bord 'halte pendeldienst vaccinatiecentrum'. De pendelbus is gratis op vertoon van de officiële bevestiging van je vaccinatie-afspraak.

Geen eigen vervoer?

Kan je je niet zelfstandig verplaatsen naar het vaccinatiecentrum? Kan je ook niet terugvallen op vrienden of familie om je te vervoeren? Neem dan contact op met de helpdesk van het vaccinatiecentrum - T 011 37 20 64.
Ze zoeken samen met jou naar een oplossing op maat.

 

Heb je gevonden wat je zocht?