Gemeente Gemeente Zonhoven

Tickets

Ticketinfo

Avond

Voorbeeld 10 • 8,50 

  • Basisprijs: 10 euro
  • Groepen > 10 personen, +55, -18, studenten en leerkrachten: 8,50 euro

Film

Voorbeeld 5 • 4 euro

  • Basisprijs: 5 euro
  • Groepen > 10 personen, +55, -18, studenten en leerkrachten: 4 euro
  • Filmkaart: 20 euro voor 6 films (deze kaart mag je delen met je vrienden of familieleden)

Cursussen

Voorbeeld 25 • 5 euro

De cursussen i.s.m. Avansa Limburg vzw hebben twee prijzen.

  • Basisprijs: 25 euro
  • Verminderingstarief: 5 euro (Personen met een laag inkomen hebben recht op dit verminderingstarief.)

Ter controle vragen we je om bij je inschrijving een klevertje van je ziekenfonds mee te brengen of om het ons te mailen.

Cadeautip

Ben je op zoek naar een leuk cadeau? Schenk een avondje uit met de cadeaubon van Tentakel Zonhoven. De cadeaubon is geldig voor het volledige programma.

Algemeen

Kortingen zijn niet cumuleerbaar.

Dien je je aan met een ticket met een korting waar je geen recht op hebt, dan moet je het verschil bij betalen om toegang te krijgen.

Bestelde tickets betaal je binnen 14 dagen. Te laat betaalde tickets brengen we terug in verkoop.

Reeds betaalde tickets en cursussen worden niet terugbetaald of omgewisseld.

Cursussen

Voor al onze cursussen moet je vooraf inschrijven. Je bent pas definitief ingeschreven als je het inschrijvingsgeld betaald hebt. Als er te weinig cursisten zijn en de cursus niet doorgaat, dan wordt het inschrijvingsgeld terugbetaald.

Laatkomers

Om de voorstelling niet te storen, worden laatkomers niet toegelaten, behalve tijdens de eventuele pauze. Tickets worden niet omgeruild of terugbetaald aan laatkomers.

Vestiare

Tentakel Zonhoven beschikt over een kosteloze en afgesloten vestiaire. Om veiligheidsredenen mag je jassen en paraplu’s niet meenemen in de zaal.

In de zaal

Het is verboden drank, etenswaren of snoep mee te nemen in de zaal. Het is niet toegestaan om beelden en geluidsopnames te maken. Zet je gsm uit tijdens de voorstelling.

Rolstoelgebruikers

Al onze voorstellingen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers en andersvaliden. Vermeld bij de reservatie of je al dan niet plaats neemt in de zetels. Op vertoon van de provinciale begeleiderspas mag je kosteloos een begeleider meenemen: je krijgt twee toegangstickets en betaalt er slechts één. Vermeld bij de reservatie dat je een provinciale begeleiderspas bezit. Voor de begeleider moet ook een plaats gereserveerd worden.

Heb je gevonden wat je zocht?