Gemeente Gemeente Zonhoven

Talententocht

Geniet samen met Igor en zijn vriendjes van het bruisende, muzikale en artistieke talent dat Zonhoven te bieden heeft. De talententocht is een leuke ontdekkingstocht met QR-codes voor het ganse gezin.

Igor is een kleine vogel die houdt van kunst. Elk jaar verdiept hij zich in een nieuwe kunstvorm. Vorige lente heeft Igor theater leren spelen en dit jaar wil hij heel graag zingen. Er is echter één groot probleem. Hij zingt vals. Zelfs de zanglessen van mevrouw eend kunnen hem niet helpen. Dit maakt Igor kwaad en verdrietig.

Hij besluit alle kunst te ontlopen, maar dit blijkt erg moeilijk te zijn. Overal in de stad is er wel iemand aan het dansen of een instrument aan het bespelen. Wat moet Igor nu doen? Komen jullie mee ontdekken hoe Igor zijn tocht afloopt?  

Win!

Deze wandeling heeft nog een leuk extraatje. Win een voordeurconcert en doe mee door het woord te raden!

Zoek de letters in de filmpjes en vorm het woord. Vul het samen met jouw gegevens in bij de laatste QR-code. De wedstrijd loopt tot 30 april. De winnaars worden bekendgemaakt via de Facebookpagina van kunstencampus Hasselt en je wordt persoonlijk op de hoogte gebracht.  De gevonden letters kan je noteren op onze folder. Die kan je hier downloaden of afhalen in het UiTpunt Zonhoven.

Praktisch

Wanneer? van 3 april tot en met 30 juni 

Voor wie? voor het hele gezin (ideaal voor kinderen tot 12 jaar)

Startplaats? UiTpunt Zonhoven, Heuvenstraat 4

Duur? +/- 1uur 

Afstand? 2,8 km

WANDELROUTE TALENTENTOCHT

Heb je gevonden wat je zocht?