Gemeente Gemeente Zonhoven

Spelplezier voor kinderen en jongeren

Het Huis van het Kind stelt in deze coronatijden materiaal ter beschikking waarmee kinderen hun vrije tijd creatief kunnen invullen. Aan de kinderen die in kwetsbare omstandigheden leven, bieden ze een knutselpakket aan dat aan huis geleverd wordt. Hiermee kunnen ze speelse momenten beleven.
 
Op de facebookpagina 'Jeugd in Zonhoven' posten de jeugddienst en jeugdverenigingen regelmatig speel- en knutselideeën. Ga hier zeker een kijkje nemen!
 
De bib geeft tips om online te lezen, luisteren en kijken via verschillende digitale kanalen. Via de afhaalservice kan je jouw wensenlijstje van uit te lenen materialen afhalen. 
 
Cultuurconnect, cultuurhuizen en gezelschappen brengen cultuur rechtstreeks je huiskamer in. Via het digitale platform podiumaanhuis.be kan je van thuis uit genieten van meer dan 40 straffe podiumvoorstellingen uit Vlaanderen en Brussel.
 

Onderaan deze pagina vind je enkele leuke kleurplaten en knutselideeën van speelplein 't Molenpleintje. Hiermee kan je aan de slag voor uren kleur- en knutselplezier. 

Heb je gevonden wat je zocht?