Gemeente Gemeente Zonhoven

Sectormanager stadsontwikkeling

Functieomschrijving

Als sectormanager rapporteer je aan de algemeen directeur en werk je, als lid van het managementteam, nauw samen met de twee andere sectormanagers. Je kijkt met een open blik naar de organisatie en werkt actief mee aan het beleid van de organisatie. Je hebt een duidelijke visie op de gemeente van de toekomst en het belang van ruimtelijke planning, mobiliteit en grote infrastructurele werven. Je weet om te gaan met het spanningsveld tussen de langetermijnvisie van het gemeentebestuur en projecten die je op korte termijn gaat realiseren. Met jouw innemende stijl weet je het bestuur en je diensten te inspireren en kan je je diensthoofden coachen zodat ze één goed samenwerkend geheel vormen. Samen met hun teams teken je een toekomstgericht, kwalitatief en vooral klantgericht dienstverleningsmodel uit.

Een uitgebreide functieomschrijving vind je onderaan deze pagina. 

Profiel

Je bent in het bezit van een masterdiploma en hebt minstens 3 jaar relevante ervaring.

Contract

  • Vaste Job
  • Contract van onbepaalde duur
  • Voltijds

Aanbod

  • Graad Ax (A4a-A4b) geïndexeerd brutomaandloon - min € 3.740,96 en max €5.703,89
  • Interessante extra’s zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, tweede pensioenpijler, gunstige verlofregeling, opleidingsmogelijkheden en flexibele werktijden.

Plaats tewerkstelling

Gemeentebestuur ZONHOVEN
Kerkplein 1
3520 ZONHOVEN

Solliciteren

Solliciteer direct via onderstaand online formulier. Of stuur je motivatiebrief, cv en kopie van je diploma naar vacature@zonhoven.be of t.a.v. gemeente Zonhoven, personeelsdienst, Kerkplein 1, 3520 Zonhoven. Doe dit ten laatste op 4 april 2019.


Solliciteer