Gemeente Gemeente Zonhoven

De Wijers in vogelvlucht met Robbie Roerdomp

Een leuk doe-boekje om op ontdekking te gaan in De Wijers

Robbie Roerdomp neemt kinderen van 6 tot 12 jaar mee op stap langs de mooiste plekjes in het land van 1001 vijvers met een gloednieuw interactief doe boekje. Boordevol doe-tips ter plaatse, spelletjes, tests en leuke weetjes, is het boek een echte must voor een heerlijke vakantie in eigen land. Zo kan je bijvoorbeeld testen welk Wijers-dier je bent, speel je Wijers-memory of kruidenbingo en kom je eindelijk te weten waarom vogelpoep wit is.

Voor de volwassenen zit er een handige bezoekersgids en kaart van de streek in het boekje. Hierin vind je een overzicht van de gezelligste picknickplekjes, ontdek je de absolute must-sees van De Wijers en krijg je een duidelijk beeld van wat er te doen is in deze adembenemende vijverstreek.

Robbie nodigt jong en oud uit om de verschillende onthaalpunten en andere leuke plekjes te gaan ontdekken, zodat je je geen moment zal vervelen. Op elk onthaalpunt vind je een sticker van Robbie Roerdomp met wat hij in zijn koffer moet steken voor zijn reis door De Wijers. Spaar minstens vier spulletjes en in ruil krijg je een unieke Wijers-Boc’n Roll - een herbruikbare en afwasbare foodwrap t.w.v. € 9,95 - in één van de toeristische diensten van De Wijers!


Datum?
tot en met 31 december

Locatie? koop het boekje ‘De Wijers in vogelvlucht’ op www.dewijers.be of bij het UiTpunt

Prijs boekje? 3,95 euro

Voor wie? voor gezinnen met kinderen van 6 tot 12 jaar

Startplaats? UiTpunt, Heuvenstraat 4

Praktisch:

  • Buggy grote wielen: ja
  • Wandelschoenen: ja
  • Modderig: ja

Heb je gevonden wat je zocht?