Gemeente Gemeente Zonhoven

Praktisch

Wij verwachten jullie tien minuten vóór de aanvang van de voorstelling in GC Tentakel. De voorstelling start altijd op het aangegeven uur, behalve bij overmacht van de uitvoerders. De begeleidende leerkrachten nemen plaats tussen de leerlingen en zorgen voor een rustig verloop van de voorstelling.

Al onze activiteiten vinden plaats onder de op dat moment geldende coronamaatregelen. Wij maken ons sterk dat we onze activiteiten steeds onder veilige omstandigheden organiseren. Als we onze activiteiten moeten annuleren als gevolg van door de overheid opgelegde maatregelen, worden jullie hiervan tijdig op de hoogte gebracht.

Lesmap

Een degelijke voorbereiding geeft de voorstelling een meerwaarde. Als er een lesmap beschikbaar is, bezorgen we deze. De films zijn i.s.m. JEF. Zij voorzien een lesmap om te gebruiken in de klas.


Reserveren

Reserveren kan vanaf nu. Reservaties worden genoteerd in volgorde van inschrijving. GC Tentakel kan de dag en het uur van een voorstelling aanpassen in functie van een optimale zaalbezetting. Dit gebeurt uiteraard steeds in overleg met de betrokken scholen. Bezorg ons het reservatieformulier via tentakel@zonhoven.be

Heb je gevonden wat je zocht?