Gemeente Gemeente Zonhoven

Noord-Zuidverbinding krijgt vorm

Gepubliceerd op wo 11 sep 2019
Op zondag 22 september kan je te voet of met de fiets meedenken en -praten over de de toekomst van de Limburgse Noord-Zuidverbinding. Op donderdag 26 september vindt een infomarkt plaats over de resultaten van de cocreatieweek.

 

Zondag 22 september: Fietsroutes en gesprekstafels 

Op zondag 22 september kan je tijdens het Festival van de Grote Baan meepraten in het Noord-Zuidcafé (Grote Baan 112, Houthalen-Helchteren) tussen 14 en 17 uur. Vanuit het Noord-Zuidcafé vertrekken dan ook een drietal routes naar verschillende sleutellocaties in Houthalen-Helchteren. Ter plaatse kan je jouw mening geven en kennismaken met de voorstellen van studiebureau Studio NZL en de UHasselt.

 

Donderdag 26 september: Infomarkt over resultaten cocreatieweek 

Het slotevent van de cocreatieweek vindt plaats op donderdag 26 september. Vanaf 19 uur kan je terecht op de infomarkt in Greenville (Centrum-Zuid 1111, Houthalen-Helchteren) waar je de resultaten van de verschillende participatiesessies kan bekijken en je vragen kan stellen aan het projectteam.

 

23, 24 en 25 september: Inloopmomenten in NAC

Bespreek jij je vragen of opmerkingen liever één-op-één met het projectteam? Spring dan tussen 17 uur en 18.30 uur even binnen in het Nieuw Administratief Centrum (Pastorijstraat 30, Houthalen-Helchteren).

Voor meer informatie en het gedetailleerde programma van de cocreatieweek: www.noordzuidlimburg.be