Gemeente Gemeente Zonhoven

Leer klimaatboom planten tijdens Amberworkshop

Gepubliceerd op do 05 dec 2019
Doe mee aan de actie ‘Klimaatboom zoekt tuin’ en help mee het klimaat te verbeteren. Tot 31 maart 2020 kan je kortingsbonnen verdienen voor de aankoop van een grote klimaatboom. Volg op zondag 15 december een Amberworkshop en verdien een kortingsbon van € 20 om een klimaatboom aan te kopen.

Hoe verdien je een kortingsbon?

  • Door een Amberworkshop over ecologisch, onderhoudsvriendelijk en afvalarm tuinieren te volgen in de Ambertuin in Kiewit.

    Wil jij meer weten over de positieve eigenschappen van bomen in functie van klimaat, gezondheid, natuur en economie? Ben jij benieuwd welke boom je best kiest voor jouw tuin, hoe je een boom moet planten en onderhouden en hoe je een boomspiegel inricht? Kom er dan alles over te weten tijdens de praktijksessie 'Klimaatboom zoekt tuin'.

    Tijdens deze sessie gaan we zelf aan de slag om klimaatbomen op een correcte manier aan te planten.

    Deze gratis workshop vindt plaats op zondag 15 december van 14 tot 16 uur in de Ambertuin op Domein Kiewit, Putvennestraat 112, Hasselt.

  • Via de LimbU. Je kan bijvoorbeeld als mooimaker LimbU’s verdienen. Ruil via www.limbu.be je verdiende LimbU’s in voor een kortingsbon. Je kan zoveel kortingsbonnen aanvragen als je wil, indien je genoeg LimbU’s hebt.

Inschrijven via:

Meer info over de actie ‘Klimaatboom zoekt tuin’ vind je op www.limburg.net/klimaatboomzoekttuin.