Gemeente Gemeente Zonhoven

Wijkkantoor Zonhoven werkt op afspraak en zit op facebook

Gepubliceerd op do 24 okt 2019
Vanaf vrijdag 1 november werkt het wijkkantoor in Zonhoven op afspraak. Om een aangifte te doen of om een klacht neer te leggen moet je voortaan een afspraak maken. Maak je afspraak online of via de app van Politie LRH.

Aangifte doen in het wijkkantoor? Maak een afspraak!

Ook het wijkkantoor in Zonhoven werkt vanaf 1 november op afspraak. Wanneer je een aangifte wil doen in het politiekantoor in jouw gemeente moet je hiervoor dus eerst een afspraak maken.

Dit kan heel snel en eenvoudig via www.politielrh.be

Heb je geen internet of ben je niet zo handig met de pc? Dan kan je ook telefonisch contact opnemen met het wijkkantoor van Zonhoven via 011 93 89 40. Zij plannen dan voor jou een afspraak in.

Tijdens de openingsuren van het wijkkantoor helpen we je uiteraard nog onmiddellijk verder wanneer je enkel iets wil vragen of melden.

Door op afspraak te werken, hoef je niet te wachten en word je onmiddellijk geholpen.

Jouw wijkpolitie op Facebook

Sinds dit najaar kan je ook de wijkinspecteurs van Zonhoven volgen op Facebook. Via hun eigen pagina delen de inspecteurs allerlei nieuwtjes rond onder andere verkeersveiligheid en overlast in de gemeente. Ook voor preventietips en informatie rond evenementen kan je op de Facebookpagina terecht.

Wil jij ze graag volgen, like dan deze pagina snel!