Gemeente Gemeente Zonhoven

Vrijwilligers gezocht

Gepubliceerd op ma 21 aug 2023
Het gemeentebestuur is op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers voor de Minder Mobielen Centrale (MMC), GC Tentakel en de UCI Wereldbeker Veldrijden. Interesse om samen met ons aan de slag te gaan? Neem dan contact op met een medewerker van de dienst.

Vrijwillige chauffeur bij de Minder Mobielen Centrale

Als chauffeur van de MMC vervoer je minder mobiele mensen met je eigen wagen naar een dokters- of ziekenhuisafspraak, de kapper … Je kan rekenen op een kilometervergoeding en omniumverzekering. Je komt in een enthousiaste groep vrijwilligers terecht en kiest zelf wanneer je beschikbaar bent. Enthousiast? Stel je snel kandidaat via mmc@zonhoven.be of bel naar 011 81 05 80.

Vrijwilliger bij de UCI Wereldbeker Veldrijden

De UCI Wereldbeker Veldrijden vindt plaats op 7 januari in de Kuil. Als vrijwilliger verkoop en controleer je tickets aan de inkom, bied je begeleiding op de parking of beman je de nadarposten. Kan je niet op zondag, maar wel de dagen ervoor of erna? Helpende handen zijn altijd welkom, laat het ons dus zeker weten. In ruil krijg je een dagvergoeding van € 30 per persoon en een lunchpakket. Elke vereniging mag in groep deelnemen. Ook individuele vrijwilligers vanaf 18 jaar zijn welkom. Stel je kandidaat via veldrit@zonhoven.be vóór 30 september.

Vrijwilliger bij GC Tentakel

Als vrijwilliger voor GC Tentakel sta je in voor de vestiaire tijdens de verschillende voorstellingen van GC Tentakel. Naast de vestiaire, zorg je ook nog voor een nette opgeruimde keuken en loge.  Het is niet de bedoeling dat je poetst, maar wel dat je de keuken en loge na gebruik door de artiesten, proper en verzorgd achter laat.  In ruil krijg je een ticket voor de voorstelling van de avond waarop je actief bent als vrijwilliger. Stel je kandidaat via tentakel@zonhoven.be of bel naar 011 81 05 50.