Gemeente Gemeente Zonhoven

Vaccinatiecentrum in Ethias Arena

Gepubliceerd op do 14 jan 2021
In december is België gestart met de vaccinatie tegen het coronavirus. We weten nu dat alle inwoners van Zonhoven, Hasselt, Diepenbeek, Herk-de-Stad en Alken hun coronavaccin in Hasselt krijgen. Op de Grenslandhallensite komt het grootste vaccinatiecentrum van de provincie Limburg.

Centraal gelegen

De Grenslandhallensite is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, er is voldoende parkeerplaats. De site heeft een grote comfortabele ruimte om vaccins toe te dienen.
 
Eén centraal gelegen vaccinatiecentrum biedt allerhande voordelen voor de burgers maar ook om de vaccins op een vlotte manier ter plaatse te krijgen. Bovendien kunnen we op deze locatie, zodra er meer vaccins beschikbaar zijn, sneller meer mensen helpen.

Wanneer kan jij je laten vaccineren?

De federale overheid legde een vaccinatiestrategie vast en bepaalde dat bewoners van de woonzorgcentra, zorgpersoneel, 65-plussers, … voorrang krijgen. Dit plan is evenwel onder het voorbehoud dat de vaccins worden aangeleverd zoals nu voorzien. 
Meer details over de uitrol van de verdere vaccinatiecampagne volgen later.

Vragen? 

Zit je nog met vragen over de vaccinatie? Hier vind je alle info over de vaccinatiestrategie en waarom het belangrijk is om je te laten vaccineren. 

LAAT JE VACCINEREN

VEELGESTELDE VRAGEN