Gemeente Gemeente Zonhoven

Mobiliteitsplan voor Limburg

Gepubliceerd op ma 23 jan 2023
Vervoerregio Limburg nodigt je uit op café om kennis te maken met het nieuwe regionale mobiliteitsplan en met het Limburg van de toekomst! Het dichtstbijzijnde mobiliteitscafé vindt plaats op 1 februari in de Muze in Heusden-Zolder en dit van 19.30 tot 22 uur. Schrijf je vooraf in.

Limburg is al het recreatieve fietsparadijs. In 2050 wil de provincie op het gebied van alle verplaatsingen de meest duurzame provincie zijn.

Om dit waar te maken, werd in 2019 Vervoerregio Limburg opgericht. Er wordt hard gewerkt aan een regionaal mobiliteitsplan om dat doel na te streven. Dit plan wordt alle dagen concreter. Wil je een tipje van de sluier gelicht? Vervoerregio Limburg nodigt je uit op café om kennis te maken met het Limburg van de toekomst. Ze onderzoeken zo of de zorgvuldig uitgetekende acties de doelen zullen helpen behalen.

Praktisch: voor onze regio zal het mobiliteitscafé plaatsvinden op woensdag 1 februari in de Muze in Heusden-Zolder, Marktplein 3. Het café start stipt om 19.30 uur. Er zijn slechts 100 stoelen beschikbaar. Wees er dus snel bij. 

Verwacht je aan een afwisselend en actief programma met voldoende interactie en de kans om in gesprek te gaan.

MEER INFO EN INSCHRIJVEN