Gemeente Gemeente Zonhoven

Kunstbiënnale 'Prijs Jos Elsen'

Vrijdag 3 maart tot zondag 19 maart 2023

JOEL


Tweejaarlijks nodigt het gemeentebestuur kunstenaars van eigen bodem uit voor de Prijs Jos Elsen. Deze tentoonstelling is een overzicht van de door de jury geselecteerde werken. Dankzij deze tentoonstelling krijgen de plaatselijke kunstenaars een unieke kans om hun werken in de schijnwerper te plaatsen en te tonen aan het ruime publiek. 

Inschrijven kan via het onderstaand formulier tot en met maandag 9 januari 2023.

INSCHRIJVEN

REGLEMENT


Wie was Jos Elsen?

Jos Elsen overleed in 2009 en was op dat ogenblik voorzitter van Kunstkring ‘t Daget Zonue en van de gemeentelijke cultuurraad. Daarnaast was hij op vele vlakken actief binnen de Zonhovense gemeenschap. Jos was bezieler en oprichter van wat toen nog de Zonhovense Artiestenbiënnale heette en drukte een blijvende stempel op het culturele leven in onze gemeente. Door zijn naam aan deze tweejaarlijkse kunstprijs te verbinden, drukt de gemeente op een blijvende manier haar waardering en dank uit voor alles wat Jos voor onze gemeente betekende.

De tentoonstelling kan je bezoeken tijdens de kantooruren.


We versturen geen uitnodigingen meer per post. Wil je toch nog graag een uitnodiging ontvangen voor deze tentoonstelling? Geef je e-mailadres door via tentakel@zonhoven.be en we bezorgen jou een digitale uitnodiging.

Heb je gevonden wat je zocht?