Gemeente Gemeente Zonhoven

Koop een plant van hier

Gepubliceerd op di 02 okt 2018
Natuurpunt wil de achteruitgang van wilde dieren en planten stoppen. Vrijwilligers zijn daarom dagelijks in de weer om natuurgebieden zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Maar we hebben ook jouw hulp nodig. Maak jouw tuin natuurvriendelijk en koop een plant van hier.

Als iedereen zijn tuin natuurvriendelijk zou inrichten, dan komt er in één klap een enorm natuurgebied bij in Vlaanderen. Bovendien kunnen natuurvriendelijke tuinen heel wat CO2 uit de lucht halen.

Vul dus de bestellijst in en bereid je tuin alvast voor op véél extra leven. De winst van de actie investeert Natuurpunt in de natuur in jouw buurt.

Natuurpunt kiest voor inheemse planten

Alle planten die ze aanbieden zijn inheemse soorten. Die soorten vestigden zich spontaan in onze streken na de laatste ijstijd en zijn extra goed aangepast aan onze weersomstandigheden.

Natuurpunt kiest voor 'Plant van Hier'

Plantgoed met het label 'Plant van Hier' is bovendien gegarandeerd afkomstig van zaad geoogst in eigen streek. Die planten zijn bovendien milieuvriendelijk geproduceerd en hebben genetisch materiaal dat belangrijk is voor onze lokale biodiversiteit.

Hoe bestellen?

Bezorg ze vóór 25 november 2018. Na ontvangst van je bestelling ontvang je een bevestiging.

Afhalen

Zaterdag 8 december tussen 10 en 12 uur

Parking domein Kiewit
Putvennestraat 112
3500 Hasselt

Betaling contant bij afhaling. Factuur mogelijk op aanvraag.