Gemeente Gemeente Zonhoven

Kledingwinkel Sint-Vincentius breidt uit

Gepubliceerd op di 20 feb 2024
De voedselverdeling van de vereniging Sint-Vincentius vindt voortaan plaats in de ontwijde Kerk van Terdonk. Dankzij deze verhuis kan de kledingwinkel in het gebouw achter de kerk uitbreiden. Je bent er welkom om bruikbare spullen binnen te brengen of om aankopen te doen aan lage prijzen.

Spullen binnenbrengen

Als inwoner van Zonhoven kan jij hier kledij, klein huisraad en speelgoed binnenbrengen. Dat is enkel mogelijk op woensdag, wanneer er een vrijwilliger van Sint-Vincentius aanwezig is om de goederen in ontvangst te nemen.

Twijfel je of jouw spullen bruikbaar zijn? Je kan dit navragen via  sintvincentiuszonhoven@gmail.com. Vrijwilligers sorteren de ontvangen items en kijken alles na. Wat bruikbaar is, wordt vervolgens te koop aangeboden in de winkel.

Iedereen welkom

De winkel ligt achter de kerk van Terdonk. Elke inwoner van Zonhoven mag er aankopen doen. Met de opbrengsten kan Sint-Vincentius onder andere de kosten van de voedselbedeling dekken.

Praktisch:

  • Locatie: Kievitveldstraat 17
  • Openingsuren: elke woensdag open van 9 tot 12 uur en van 14 tot 17 uur en elke eerste zaterdag van de maand van 10 tot 13 uur