Gemeente Gemeente Zonhoven

Op zoek naar een zomerkamp? Schrijf je kind nog snel in!

Gepubliceerd op wo 03 jul 2024
Zit jouw kind in de lagere school en ben je nog op zoek naar een leuk kamp tijdens de zomervakantie? Check dan zeker het Grabbelpasaanbod, want er zijn nog verschillende plaatsen vrij.

Is jouw kind een echte avonturier? Dan hebben we heel wat kampjes in petto! Denk aan het kamp 'Outdoor omnisport' (6 - 12 jaar) van maandag 5 tot en met woensdag 7 augustus. Krijg je maar niet genoeg van sport in de buitenlucht? Dan is dit kamp op jouw lijf geschreven.

Houdt jouw kind vooral van talen? Dan is het 'Taalsportkamp Frans' (6-12 jaar) eentje om niet te missen. Van maandag 5 tot en met woensdag 7 augustus krijg je oefeningen op eigen niveau én speel je leuke spelletjes. S'enregistrer!

Een bezoekje aan Jumpsquare in Hasselt (6 - 14 jaar)? Ook dat kan tijdens het dagkamp 'Jumpsquare' op vrijdag 9 augustus. Van kleurrijke trampolines tot speelse spellen … tijdens deze uitstap is elk moment gevuld met lachen en plezier.

Uitstap naar pretparken

Op maandag 12 en dinsdag 13 augustus kan je op 'Watersportfun'-kamp (8- 14 jaar), hét ultieme kamp voor liefhebbers van water en adrenaline.

Daarbovenop staat een uitstap naar Bobbejaanland (8 - 14 jaar) op woensdag 14 augustus en een bezoekje aan het waterpretpark 'Aqualibi' (10 - 15 jaar) op vrijdag 23 augustus ook op de planning.

Keuze genoeg! Wil je je graag inschrijven voor één of meerdere kampen? Of ben je benieuwd naar het volledige Grabbelpasaanbod? Dan kan je voor meer info en inschrijven terecht op onderstaande pagina. Opgelet: de plaatsen zijn beperkt.

GRABBELPASAANBOD ZOMER 2024