Gemeente Gemeente Zonhoven

Ticketinfo en verkooppunten

Ticketinfo

Voor avondvoorstellingen hanteren we drie prijscategorieën: standaardprijs, -26 jaar en het kansentarief van de UiTPAS. Heb je een UiTPAS met kansentarief, dan betaal je de laagste prijs. Bijvoorbeeld: €25 standaardprijs en €3,4 kansentarief. Voor familievoorstellingen is een apart tarief voor - 12 jaar.  Voor films en cursussen zijn er 2 prijscategorieën: standaardprijs en het kansentarief van de UiTPAS.

Om het kansentarief te verrekenen in de aankoopprijs, dien je wel in te loggen bij ons ticketingsysteem. Je kan ook tickets kopen zonder in te loggen, maar dan kan je enkel de standaardprijs betalen. Is iets niet duidelijk? Contacteer dan onze medewerkers.

Kortingen & betaling

Kortingen zijn niet cumuleerbaar. Dien je je aan met een ticket met een korting waar je geen recht op hebt, dan moet je het verschil bij betalen om toegang te krijgen.

Bestelde tickets betaal je binnen 14 dagen. Te laat betaalde tickets brengen we terug in verkoop. Reeds betaalde tickets en cursussen worden niet terugbetaald of omgewisseld.

Cursussen

Voor al onze cursussen moet je vooraf inschrijven. Je bent pas definitief ingeschreven als je het inschrijvingsgeld betaald hebt. Als er te weinig cursisten zijn en de cursus niet doorgaat, dan wordt het inschrijvingsgeld terugbetaald.

Laatkomers

Om de voorstelling niet te storen, worden laatkomers niet toegelaten, behalve tijdens de eventuele pauze. Tickets worden niet omgeruild of terugbetaald aan laatkomers.

Vestiaire

Tentakel Zonhoven beschikt over een kosteloze en afgesloten vestiaire. Om veiligheidsredenen mag je jassen en paraplu’s niet meenemen in de zaal.

In de zaal

Het is verboden drank, etenswaren of snoep mee te nemen in de zaal. Het is niet toegestaan om beelden en geluidsopnames te maken. Zet je gsm uit tijdens de voorstelling.

Rolstoelgebruikers

Al onze voorstellingen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers en andersvaliden. Vermeld bij de reservatie of je al dan niet plaats neemt in de zetels. Op vertoon van de provinciale begeleiderspas mag je kosteloos een begeleider meenemen: je krijgt twee toegangstickets en betaalt er slechts één. Vermeld bij de reservatie dat je een provinciale begeleiderspas bezit. Voor de begeleider moet ook een plaats gereserveerd worden.

Verkooppunten

GC Tentakel
Kneuterweg 2 
3520 Zonhoven


UiTpunt
Heuvenstraat 4
3520 Zonhoven

Bestel tickets van thuis uit

Heb je gevonden wat je zocht?