Gemeente Gemeente Zonhoven

Grabbelpas

Inschrijven kan vanaf:

  • zaterdag 27 april om 9 uur voor inwoners van Zonhoven - telefonische permanentie en permanentie op locatie in het UiTpunt van 8.45 tot 12 uur
  • woensdag 1 mei om 13 uur voor niet-Zonhovenaren


Om je in te schrijven voor een kamp of activiteit moet je je eerst registreren via onderstaande pagina:  

LOG IN/REGISTREER

  • Je maakt een gezinsprofiel aan. Hier voeg je je kinderen aan toe. Daarna kan je je kinderen inschrijven.  
  • Bij de registratie heb je je rijksregisternummer en dat van jouw kind nodig. Heb je dat niet? Contacteer ons dan.

UiTPAS gebruiken bij activiteiten en kampen van de Grabbelpas

Ga naar je gezinsprofiel en voeg bij elk gezinslid het UiTPAS-nummer toe, dat je op je UiTPAS vindt. Bij het inschrijven voor een kamp of activiteit spaar je automatisch punten. Heb je recht op het kansentarief, dan wordt dat automatisch toegepast. Tip! Check op voorhand of het noodcontact en de medische gegevens in je profiel nog actueel zijn.

Kampjes in de kijker

Nieuw is dat kleuters voortaan ook een volledige dag op kamp kunnen. Zij kunnen zich onder andere van 12 tot en met 14 augustus uitleven tijdens het kamp ‘Bouwen en Sport’ van 9 tot 12 uur, of telkens van 9 tot 16 uur. Kleuters die graag willen ontdekken waarin zij uitblinken, hebben ook bij het kamp 'Sterren' de keuze tussen een halve of een volledige dag. Dat kamp loopt van 19 tot en met 23 augustus.

Kinderen van 6 en 12 jaar die houden van fietsen, kunnen het nieuwe kamp ‘Bicycle Skillz’ van 26 tot en met 30 augustus uittesten. Met hun eigen fiets leren ze bij over behendigheid en gaan we crossen door de bossen op de leukste paden van Zonhoven.

Kinderen tot 12 jaar die ervan houden om vooral creatief bezig te zijn, kunnen dan weer bijleren tijdens het kamp 'Graffiti' van 5 tot en met 9 augustus. Je maakt kennis met verschillende stijlen, leert spuittechnieken en gaat uiteindelijk zélf aan de slag op een muur.

Hou je van talen en wil je graag Frans bijleren tijdens de 'Taalsportkamp Frans'? Ben je een echte avonturier en klinkt het kamp 'Watersportfun' iets voor jou? Of ben je zot van attractieparken zoals Bobbejaanland? Er is keuze genoeg!

Voor het volledige Grabbelpasaanbod voor de zomervakantie kan je terecht op onderstaande pagina.