Gemeente Gemeente Zonhoven

Winnaars fotofietszoektocht zijn bekend

Gepubliceerd op wo 28 okt 2020
De fotofietszoektocht, georganiseerd door de toeristische dienst, is elk jaar opnieuw een groot succes. Dit jaar kon de prijsuitreiking op 29 oktober jammer genoeg niet plaatsvinden door de gevolgen van de coronacrisis.

Groot succes

Dit jaar bereikte de zoektocht bijzonder veel deelnemers. Door de coronacrisis ging iedereen massaal wandelen en fietsen. Maar liefst 430 formulieren werden ingediend en er vielen veel positieve reacties te noteren. Daarom is het erg jammer dat deze prijsuitreiking niet kan doorgaan.

Prijzen

De prijzenpot bedraagt dit jaar een mooie € 2.500 waaronder 2 fietsen, een reischeque, geschenkbonnen en Zonhovenbonnen. Iedereen die een prijs gewonnen heeft, wordt ten laatste op 4 november persoonlijk op de hoogte gebracht.

Onderaan deze pagina vind je:

  • de lijst met winnaars
  • de oplossingen van de fotofietszoektocht
  • de toelichting bij de resultaten 

Veilig afhalen van de prijzen

De prijzen kunnen afgehaald worden in het UiTpunt vanaf dinsdag 3 november. Om alles veilig te laten verlopen, vragen we om eerst een afspraak te maken via 011 81 04 80. Zo vermijden we dat er een grote toeloop is in het UiTpunt. 

Bedankt voor jullie massale interesse en vele positieve reacties. Tot volgend jaar!

Een extra dank je wel aan Jean-Paul Magdelijns, de auteur van de fotofietszoektocht en Pol Bos die het parcours heeft uitgestippeld.