Gemeente Gemeente Zonhoven

Innerbalans workshops

In het hectische tempo van het leven is het belangrijk om af en toe te herbronnen.  Door momenten voor jezelf in te lassen, ben je in staat een diepere verbinding met jezelf aan te gaan. Hoe sterker die verbinding wordt, hoe meer begrip en liefde je voor jezelf kan opbrengen. Hierdoor ben je in staat om te groeien. Deze innerlijke transformatie zal ook impact hebben op jouw interacties met anderen. Het zal ervoor zorgen dat je liefdevoller kan omgaan met jezelf en met de mensen om je heen.  


Voel jij ook dat het tijd is om zichtbaarder te worden, voor elkaar, voor jezelf en voor de buitenwereld? Kom dan proeven van de Innerbalans workshops. Elke workshop is weer anders. Elementen die je zal zien terugkomen, zijn meditatie, mindfulness, beweging en dans. Soms zal je je richten op de verbinding met jezelf, dan weer op de interactie met anderen. Alles wat we doen is een uitnodiging. Jij bent degene die jouw eigen grenzen bepaalt. Dit kan fysiek zijn, gericht op wat jouw lichaam aan kan, maar evengoed kan het gaan om het aanvoelen waar jouw comfortzone zich bevindt en in hoeverre je bereid bent deze uit te breiden. 


We doen dit vanuit lichtheid, verbinding en vooral ook vreugde. Kom dus langs, dans je vreugde, vind je innerlijke rust en straal als nooit tevoren!


meer info, zie www.ikwilvliegen.be


Organisatie

Ik wil vliegen