Gemeente Gemeente Zonhoven

Luisterwandeling 'Lotje viert Kerstmis' Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Hoera! Lotje bestaat 30 jaar! Dus tijd voor een nieuwe Lotje-wandeling! Deze vierde Lotje-wandeling is na de feestelijke opening op 17 december 2022 nog tot en met zondag 8 januari 2023 vrij te bezoeken. Gratis, inschrijven niet nodig.

'Lotje viert Kerstmis' is een Luisterwandeling rond het thema kerst en telt acht stopplaatsen doorheen het Park Den Dijk waar je met een QR-code kan luisteren naar de verhaalfragmenten van een heel nieuw avontuur van Lotje en Poes!

De wandeling (ca. 1,1 km) start op de parking van evenementenhal Den Dijk (naast de fietsenstalling nabij het cafetaria) en eindigt aan de grote kerstboom van Lotje aan het gemeentehuis. Opgelet: een klein deel van de route is minder goed begaanbaar met de buggy.

De wandeling duurt ca. 1 uur en je hebt enkel je gsm nodig om de luisterfragmenten te beluisteren, een dikke jas en een paar warme stapschoenen! De wandeling is natuurlijk om z'n mooist in het schermerdonker.

Wil je het extra sfeervol maken? Knutsel dan op voorhand samen je eigen vuurvliegje en sterretje. Knutseltips vind je op Lotje.net.

Organisatie

Openbare bibliotheek Zonhoven