Gemeente Gemeente Zonhoven

Jaartraining Mindfulness op maandagavond

De intentie van het jaartraject is om mindfulness te integreren in je dagelijks leven, om met meer rust en liefdevolle aandacht in het leven te staan, hierbij ondersteund door tochtgenoten die hetzelfde pad wensen te bewandelen. We oefenen in een kleine groep van maximum 9 personen.
Maandelijks is er een bijeenkomst van 2,5 u en halverwege de maand is er de gelegenheid elkaar online te ontmoeten voor een begeleide meditatie en uitwisseling. Verder is het mogelijk een WhatsApp groep te vormen om elkaar te inspireren en te ondersteunen op dit pad. Het vraagt immers oefening om met niet oordelende aandacht in het leven te staan, met een open houding voor dat wat zich aandient van moment tot moment. Door het beoefenen van Mindfulness leren we beter omgaan met moeilijke momenten alsook meer genieten van de rijkdom van het leven.
De prijs voor dit traject bedraagt € 435 inclusief 8 live lessen van 2,5 u en 8 online sessies van 1 u alsook een cursus en audiomateriaal ter ondersteuning van jouw traject. Indien de prijs een belemmering vormt, zoeken we samen naar een oplossing. Zo is het mogelijk om in 2 keer te betalen.

Organisatie

Dru Yam