Gemeente Gemeente Zonhoven

Rookie Comedy Peter Hens - Comedy for kids - GEANNULEERD Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Een comedyvoorstelling voor kinderen van 10 tot 14 jaar én hun (groot)ouders!
Peter mag een weekendje babysitten op de tieners van een goede vriend. Als jonge dertiger heeft hij er alle vertrouwen in dat hij snel goed zal scoren bij Lieke en Daan. Maar al snel ontdekt hij dat hun leefwereld mijlenver staat van de zijne en dat hij absoluut niet mee is met Fortnite, Tik-Tok, sms-afkortingen of Instagramwaardige outfits. Toch geeft Peter niet op en probeert hij op zijn geheel eigen manier connectie te maken met de twee tieners.

Rookie Comedy brengt de allereerste comedyvoorstelling ooit voor elk gezin met tieners (tot 14 jaar). Doorspekt met humor uit zeer herkenbare situaties voor jong én oud, afgewisseld met grappige liedjes.

Dit is een verplaatste voorstelling. Peter Hens zou op 10 april spelen in GC Tentakel. Door de coronamaatregelen hebben we deze voorstelling verplaatst. Er zijn geen tickets meer verkrijgbaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • vr 4 december 2020
    van 20.15 tot 22 uur

Prijs

€ 12,00
Basistarief: 12,00 €

Waar

    GC Tentakel
    Kneuterweg 2, 3520 Zonhoven

Organisatie

GC Tentakel