Gemeente Gemeente Zonhoven

Op stap met Super Sam Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Tijd om naar buiten te gaan! Ga met je kinderen op wandeltocht in De Wijers, het wondermooi land van 1001 vijvers. Onderweg geeft de virtuele spelbegeleider Super Sam de kinderen opdrachten via Facebook Messenger, ze lossen ook leuke vragen op en gaan op zoek naar dieren en planten die ze onderweg kunnen vinden.

Super Sam deelt de punten uit en is de ideale motivator om je kinderen aan het wandelen te krijgen in deze bijzondere biotoop met heel wat zeldzame planten en dieren. De wandeling is zo'n 6 kilometer lang en het spel is geschikt voor kinderen van 4 tot 9 jaar oud.

Het spel duurt 3 uur dus voorzie zeker drank en versnaperingen voor onderweg.

Wat heb je nodig?
Voor dit spel heb je Facebook Messenger nodig op je smartphone.
Daarnaast heb je ook nog een gratis spelcode nodig. Die kan je hier downloaden.
Voeg @supersamdasbox toe in Facebook Messenger en stuur jouw spelcode door. Je kan Super Sam ook vinden door m.me/supersamdasbox in te tikken in de browser van je smartphone.
Ten slotte moet je ook nog vier speldocumenten afdrukken die je aan de kinderen geeft tijdens het spel. Die kan je onderaan deze pagina downloaden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • van di 14 juli 2020 tot ma 31 augustus 2020

Waar

    Parking tegenover Heidestrand
    Zwanenstraat 105, 3520 Zonhoven

Organisatie

Gemeente Zonhoven