Gemeente Gemeente Zonhoven

Duurzame helden: de Werkmix

Gepubliceerd op vr 16 sep 2022
De 'Week van de Duurzame Gemeente' focust dit jaar op het thema ‘Laat niemand achter’. Daarom zetten we graag enkele duurzame helden in de kijker. De Werkmix zet de schouders onder werkprojecten voor volwassenen met een beperking. Ook als vrijwilliger kan je hier je steentje bijdragen!

Duurzame helden: de Werkmix

"We zijn een werkatelier dat uitsluitend semi-industrieel werk aanbiedt aan volwassenen met een beperking (al dan niet aangeboren). Kunnen werken geeft voldoening, geeft mogelijkheden tot ontplooiing en is belangrijk voor de integratie in de maatschappij. Samen met de deelnemers en onder begeleiding van een deskundig team werken we aan een verscheidenheid van opdrachten in onderaanneming. We hechten belang aan een goed sociaal contact, respect voor elkaar en een aangename werksfeer.

Om een vlotte werking te garanderen, zijn we steeds op zoek naar vrijwilligers. De taken variëren van begeleiden op de middagsituatie zoals opruim keuken, afwas, … maar ook chauffeurswerk,  dit zowel voor het rijden naar bedrijven, als het ophalen en wegbrengen van deelnemers met een bus (rijbewijs B)."

Week van de Duurzame Gemeente

Ook een beetje een held zijn? Van 18 tot en met 25 september organiseren we heel wat duurzame activiteiten in Zonhoven. Wil je niets missen? Neem een kijkje op de campagnepagina.

MEER INFO