Gemeente Gemeente Zonhoven

Afhaalservice in de bibliotheek

Hoe een wensenlijst aanleggen?

Op zonhoven.bibliotheek.be kan je lezen hoe dit moet. Via ‘Mijn Bibliotheek’-account leg je een wensenlijst aan van materialen. Ben je nog geen lid? Dan kan je je makkelijk via een online formulier lid maken.

Met één klik op de knop verzend je je wensenlijst naar de bibliotheek. De materialen worden uitgezocht en op je bibpasje gezet. Daarna ontvang je een telefoontje van een bibmedewerker om een afspraak in te plannen. Je moet de materialen op het afgesproken tijdstip ophalen in de bib. Zo is er nooit meer dan één bezoeker tegelijk in de bib aanwezig. Het pakket ligt klaar in de inkomhal.

Heb je geen internet en wil je gebruikmaken van de afhaalservice. Geef je wensenlijst door via de telefoon. Hiervoor bel je tussen 9 en 17 uur naar 011 81 05 81.

Wat met de veiligheid?

Omdat het nog niet duidelijk is hoelang het virus overleeft op materialen, houden we de ingeleverde materialen 3 dagen in quarantaine voor we ze opnieuw uitlenen. De pakketjes worden met de grootste zorg en aandacht voor hygiëne klaargemaakt. We vragen om bij thuiskomst zeker je handen goed te wassen en je bibpakket nog 3 dagen ‘in quarantaine’ te laten liggen voor je gaat genieten van de inhoud!

Meer info

Zonhoven Zorgt

Ben je zelf niet in de mogelijkheid om je bestelde bibmaterialen af te halen, dan kan je beroep doen op de vrijwilligers van Zonhoven Zorgt.

Neem hiervoor contact op via corona@zonhoven.be, tel. 011 81 05 08 of gsm 0493 89 02 22. Een vrijwilliger neemt contact met jou op.

Heb je gevonden wat je zocht?