Gemeente Gemeente Zonhoven

Koop een 'Plant van hier'!

Gepubliceerd op wo 06 sep 2017
Een tuin vol bomen en planten 'van hier' trekt leven aan! Natuurpunt wil de achteruitgang van onze fauna en flora stoppen. Hiervoor hebben we ook jouw hulp nodig. Bestel voor 13 november via de website van Natuurpunt Limburg.

Natuurpunt wil de achteruitgang van onze inheemse dieren en planten tegengaan. Vrijwilligers zijn daarvoor dagelijks in de weer om onze natuurgebieden zo aantrekkelijk mogelijk te maken.
Met natuurgebieden alleen lukt dat echter niet. Ze hebben ook jouw hulp nodig!

Als alle tuinen natuurvriendelijk ingericht zouden zijn vormen ze samen het grootste natuurgebied in Vlaanderen én halen ze ook nog heel wat CO² uit de lucht.
Bezitters van tuinen, tuintjes en balkons kunnen zo de biodiversiteit vooruit helpen en tegelijk iets doen om de opwarming van het klimaat te milderen. In eigen tuin helpen we zo de natuur én onszelf.

Vul vóór 13 november de bestelbon in en bereid je tuin alvast voor op véél extra leven. De winst van de actie investeert Natuurpunt in de natuur in jouw buurt.

Meer info:

Natuurpunt Limburg - 011 24 60 20 - info@natuurpuntlimburg.bewww.natuurpuntlimburg.be

Praktisch

  • Bestel bij voorkeur via de website www.natuurpuntlimburg.be
  • Bij verzending van je bestelling krijg je een bevestiging.
  • Afhalen zaterdag 25 november tussen 10 en 12 uur.
  • Locatie: Parking Domein Kiewit, Putvennestraat 112, 3500 Hasselt.
  • Betaling contant bij afhaling. Factuur is mogelijk op aanvraag
  • Met de aanhangwagen? breng afdekmateriaal mee.
  • Bestelbon invullen in drukletters a.u.b.

Je kan ook onderstaande bestelbon gebruiken. Bezorg ons de ingevulde bestelbon per post op de Putvennestraat 112 te 3500 Hasselt.