Gemeente Gemeente Zonhoven

Koop een kip of kippenhok met E-portemonneepunten

Gepubliceerd op wo 12 apr 2017
Limburg.net organiseert van 18 april tot 30 september weer een kippenactie. Nieuw dit jaar is de hokkenactie! Online worden er 650 kortingsbonnen van 30 euro uitgedeeld voor de aanschaf van een kippenhok.

Kippen- en hokkenactie 2017

van 18 april tot 30 september

Haal je eigen afvalverwerker in huis. Kippen zijn dol op tafelrestjes,  onkruid en gras. Met de nodige ruimte in je tuin én de juiste verzorging zullen deze dames heel wat afval verwerken. Eén kip kan jaarlijks tot 50 kg keuken- en tuinafval verorberen.

Ook dit jaar kan je tegen voordelige voorwaarden deze afvalwerkers in (huis) de tuin halen. Limburg.net deelt bonnen uit waarmee je bij de deelnemende handelaars een kip kan gaan afhalen.

Nieuw dit jaar is de hokkenactie. Limburg.net deelt 650 bonnen van 30 euro uit waarmee je een korting kan krijgen bij de aanschaf van een kippenhok.

Hoe geraak ik aan een bon voor een kip?

Scharrel 625 punten samen op je limburg.net-account en ruil ze in voor een kip.

Je kan dan zien op welke manier je punten kan verdienen. Voor 625 punten krijg je één bon. Je kan zoveel bonnen aanvragen als je wilt, indien je genoeg punten hebt.

  • Heb je geen computer? Maak een afspraak met de dienst milieu en duurzaamheid en ze helpen jou verder. 

Hoe geraak ik aan een bon voor een hok?

Vanaf 18 april kan de bon online aangevraagd worden via www.limburg.net/kippenactie. De eerste 650 hebben geluk en krijgen een bon opgestuurd via de post. Hier geldt 1 bon per adres/gezin.

De bon is ook enkel geldig voor de aankoop van een duurzaam kippenhok. Je tuincentrum is op de hoogte van de voorwaarden.

Gratis kippengids 

Kippen houden en het plaatsen van een hok is niet zo moeilijk maar vraagt toch wat basiskennis en praktisch inzicht. Wil je  meer weten over het houden van kippen, vraag dan onze gratis kippengids aan via communicatie@limburg.net