Gemeente Gemeente Zonhoven

Me, myself and I: een dagje Me-time

Een dagje ertussenuit enkel en alleen voor jezelf. We beginnen de dag rustig met yoga (hatha yoga). Vervolgens brengen we onze geest verder tot rust met een reeks ademhalingsoefeningen. We sluiten de voormiddag af met een diepe ontspanning. Dan maken we een gezonde (vegetarische) lunch klaar met verse, biologische producten. We nemen de tijd om lekker te tafelen en gezellig samenzijn. Tot ...
Een dagje ertussenuit enkel en alleen voor jezelf.
We beginnen de dag rustig met yoga (hatha yoga). Vervolgens brengen we onze geest verder tot rust met een reeks ademhalingsoefeningen. We sluiten de voormiddag af met een diepe ontspanning.
Dan maken we een gezonde (vegetarische) lunch klaar met verse, biologische producten. We nemen de tijd om lekker te tafelen en gezellig samenzijn.
Tot slot verwennen we onszelf met een workshop natuurlijke gelaatsverzorging en maken we een scrub voor lippen en aangezicht en een verzorgend en reinigend gezichtsmasker.

Bijdrage: 55 euro voor een volledige dag (inclusief drank en versnaperingen)

Het aantal plaatsen is beperkt tot 8 personen. Gelieve in te schrijven vóór 30/06

Past deze datum je niet maar wil je toch graag van dit aanbod genieten? Op dinsdag 15 augustus gaat dit dagje nogmaals door...

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • zo 7 januari 2018
    van 10 tot 16 uur

Prijs

€ 60,00
Basistarief: 60,00 €

Waar

    Siloam
    Holsteenweg 17, 3520 Zonhoven

Organisatie

Ayuryoga Center