Gemeente Gemeente Zonhoven

Gezond ouder worden met Hendrik Cammu

Mensen worden steeds ouder maar oud worden is geen sinecure. Tijdens zijn voordracht maakt Hendrik Cammu een reis doorheen de levensloop van de Vlaming. Hierbij geeft hij allerlei tips die ervoor zorgen dat mensen hun lot zelf in handen kunnen nemen. Hendrik Cammu is als hoogleraar en gynaecoloog verbonden aan het academisch ziekenhuis van de Vrije Universiteit Brussel. Hij is een klinisch ...
Mensen worden steeds ouder maar oud worden is geen sinecure. Tijdens zijn voordracht maakt Hendrik Cammu een reis doorheen de levensloop van de Vlaming. Hierbij geeft hij allerlei tips die ervoor zorgen dat mensen hun lot zelf in handen kunnen nemen.
Hendrik Cammu is als hoogleraar en gynaecoloog verbonden aan het academisch ziekenhuis van de Vrije Universiteit Brussel. Hij is een klinisch onderzoeker en wil medische wetenschappen populariseren. U kent hem wellicht van de medische rubriek die hij een aantal jaren geleden wekelijks voor zijn rekening nam in het televisieprogramma ‘De laatste show’ op één.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • ma 30 oktober 2017
    van 14 tot 17 uur

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

    GC Tentakel
    Kneuterweg 2, 3520 Zonhoven