Gemeente Gemeente Zonhoven

Hoe word ik Instafamous

Céline Schraepen en Talisa Loup, twee 26-jarige dames, leren elkaar op 10-jarige leeftijd kennen bij de scouts. Vanaf dan worden ze beste vriendinnen. Vijf jaar geleden begonnen ze als early adopters allebei te experimenteren met de app Instagram, die toen nog lang niet zo hip was als nu. Jaren later hebben ze samen meer dan één miljoen volgers op het world wide web. Twee jaar geleden zegden ...
Céline Schraepen en Talisa Loup, twee 26-jarige dames, leren elkaar op 10-jarige leeftijd kennen bij de scouts. Vanaf dan worden ze beste vriendinnen. Vijf jaar geleden begonnen ze als early adopters allebei te experimenteren met de app Instagram, die toen nog lang niet zo hip was als nu. Jaren later hebben ze samen meer dan één miljoen volgers op het world wide web. Twee jaar geleden zegden ze hun fulltime job op en ze lanceerden de blog www.totallytwo.com en een erbij horend youtubekanaal, de rest is geschiedenis.

Ondertussen kunnen ze zichzelf 'social influencers' noemen. Maar hoe word je nu populair via social media? Daarover schreven ze een boek dat in april uitkwam. In het boek vind je waardevolle tips & tricks om zelf een fenomeen te worden op Instagram. Hoe het ooit begon en wat het hen uiteindelijk opleverde: daarover komen ze die avond vertellen.

Op hun website bloggen ze o.a. over mode, beauty, reizen en aanverwante onderwerpen. Een ideaal dinsdagmenu voor (jonge) mensen en voor iedereen die graag de vinger aan de pols houdt in de sector 'nieuwe media'.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • di 24 oktober 2017
    van 20 tot 22 uur

Prijs

Gratis

Waar

    Openbare bibliotheek Zonhoven
    Kerkplein 80, 3520 Zonhoven

Contact

Organisatie

Openbare bibliotheek Zonhoven