Gemeente Gemeente Zonhoven

Dinsdagmenu: feestarchitect Ine Brands

Ine Brands heeft een zwak voor feestjes dus ontpopte ze zich in de loop der jaren tot feestarchitect. Met twee kinderen in huis heeft ze alle mogelijkheden om haar creativiteit tentoon te spreiden. 'Elke dag kan een feest zijn, al moet je de slingers wél zelf ophangen' is één van haar levensmotto's. In 2013 startte ze Studio Lala aanvankelijk als een blog waarin food en design een belangrijke ...
Ine Brands heeft een zwak voor feestjes dus ontpopte ze zich in de loop der jaren tot feestarchitect. Met twee kinderen in huis heeft ze alle mogelijkheden om haar creativiteit tentoon te spreiden. 'Elke dag kan een feest zijn, al moet je de slingers wél zelf ophangen' is één van haar levensmotto's.

In 2013 startte ze Studio Lala aanvankelijk als een blog waarin food en design een belangrijke rol speelden. Ine ontdekte al snel dat de de DIY en feestjeswereld onbeperkte mogelijkheden boden. Studio Lala groeide uit van een blog tot een heus bedrijfje met een online webshop.

Ine geeft ook diverse workshops waarin projecten op maat aan bod komen. Als kers op de taart volgde er dit jaar een boek van haar hand, 'Feest! Creëer je eigen WOW-factor' waarin ze tips en tricks onthult voor een geslaagd feestje. Met de feestdagen in het verschiet komt Ine ons demonstreren hoe je met weinig middelen een superleuk gedekte feesttafel kan maken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • di 12 december 2017
    van 20 tot 22 uur

Prijs

Gratis

Waar

    Openbare bibliotheek Zonhoven
    Kerkplein 80, 3520 Zonhoven

Organisatie

Openbare bibliotheek Zonhoven