Gemeente Gemeente Zonhoven

Shaun het schaap +3.5j Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Deze week gaat Shaun het Schaap in het theater in première met de voorstelling ‘Bitzer is verliefd’ en dat is niet zomaar een voorstelling. Zowel in de televisieserie als in de succesvolle bioscoopfilm wordt geen woord gezegd en dat gaat ook in het theater zo zijn. Producent Mark van Ierssel durfde deze uitdaging wel aan: ‘Er is veel werk verricht om de voorstelling zo te maken dat hij boeiend ...
Deze week gaat Shaun het Schaap in het theater in première met de voorstelling ‘Bitzer is verliefd’ en dat is niet zomaar een voorstelling. Zowel in de televisieserie als in de succesvolle bioscoopfilm wordt geen woord gezegd en dat gaat ook in het theater zo zijn. Producent Mark van Ierssel durfde deze uitdaging wel aan: ‘Er is veel werk verricht om de voorstelling zo te maken dat hij boeiend is, grappig blijft en het publiek, jong en oud, er bij kan houden. Hiervoor lag er extra druk op de schouders van producer/zanger/componist Brownie Dutch. ‘Brownie heeft een huzarenstukje geleverd’, aldus van Ierssel. ‘Ieder geluid dat je hoort, ieder liedje, iedere blaat, woef of muzieknoot heeft een functie. De cast speelt, in een fantastisch decor, alsof er gesproken wordt, maar de voorstelling is volkomen ‘non-dialogue’.

De komische kudde komt tot leven in een humorvolle voorstelling. Met rollen voor Shaun, Shirley, de hond Bitzer en natuurlijk de slechtziende boer van de Mossy Bottom Farm. Bitzer heeft zijn oog laten vallen op Victoria, een mysterieus gast- schaap, of is het toch een hond? Waarom is Victoria opeens op de boerderij? Sinds deze onverwachte gast op de Mossy Bottom Farm is, ziet Shaun tot zijn verbazing het effect op zijn vrienden. Shaun grijpt in wanneer Bitzer echt verliefde dingen gaat doen.

Na de voorstelling is er een ‘meet & greet’ met Shaun en de rest van de bende. Voor iedereen vanaf 3.5 jaar.

Muziek: Brownie Dutch
Regie en maffe situaties: Barth Van Lint

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • zo 10 december 2017
    van 15 tot 16 uur

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €; -12jaar: 8,00 €

Waar

    GC Tentakel
    Kneuterweg 2, 3520 Zonhoven

Tickets

Organisatie

GC Tentakel